Τα γενέθλια των Asterix & Obelix : Η Χρύση Βίβλος (Asterix, #34) Albert Uderzo

ISBN: 9789603214939

Published:

54 pages


Description

Τα γενέθλια των Asterix & Obelix : Η Χρύση Βίβλος (Asterix, #34)  by  Albert Uderzo

Τα γενέθλια των Asterix & Obelix : Η Χρύση Βίβλος (Asterix, #34) by Albert Uderzo
| | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 54 pages | ISBN: 9789603214939 | 10.69 Mb

50 χρόνια μετά ο Albert Uderzo, πιστός στον φίλο του Rene Goscinny συνεχίζει να δημιουργεί νέα επεισόδια για τους δυο γαλάτες και αχώριστους φίλους, τον Αστερίξ και τον Οβελίξ. Η φαεινή του όμως ιδέα να τους το θυμίσει του χαρίζει μια υπέροχη φάπαMore50 χρόνια μετά ο Albert Uderzo, πιστός στον φίλο του Rene Goscinny συνεχίζει να δημιουργεί νέα επεισόδια για τους δυο γαλάτες και αχώριστους φίλους, τον Αστερίξ και τον Οβελίξ. Η φαεινή του όμως ιδέα να τους το θυμίσει του χαρίζει μια υπέροχη φάπα από το δημιούργημα του προσγειώνοντας τον στην πραγματικότητα.

Ολα είναι λοιπόν όπως τα γνωρίζουμε και μετά από μερικές πινελιές επιστρέφουμε στο 50 πΧ. Ο Αστερίξ και ο Οβελίξ εξακολουθούν να έχουν γενέθλια και είναι όπως τους γνωρίζουμε. Το χωριό προσπαθεί να βρει τι δώρο θα ταίριαζε για τα γενέθλια του καθενός. Ρούχα- γαλέρες- ρωμαίοι- πειρατές- Με την ευκαιρία αυτή θα παρελάσουν από μπροστά μας όλοι οι σημαντικοί και ασήμαντοι ήρωες όλων των ιστοριών, ένα ταξίδι στη μνήμη, τη γαλατική εξοχή και τις ρωμαικές λεωφόρους.

Και αν μπροστά σας δείτε την Κλεοπάτρα και τον Καίσαρα, μην ξαφνιαστείτε, θα είναι και αυτοί εκεί για να ευχηθούν όλοι μαζί στους αχτύπητους ήρωες :Χρόνια Πολλά!Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Τα γενέθλια των Asterix & Obelix : Η Χρύση Βίβλος (Asterix, #34)":


bikespana.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us