Sydämen viisaus Ruediger Schache

ISBN:

Published: 2012

Hardcover

159 pages


Description

Sydämen viisaus  by  Ruediger Schache

Sydämen viisaus by Ruediger Schache
2012 | Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 159 pages | ISBN: | 3.79 Mb

Ihmissuhteet eivät ilmesty elämääsi sattumalta, vaan ne syntyvät ja kehittyvät tiettyjen voimien ja mekanismien vaikutuksesta. Miten voit muuttaa ja ohjata näitä voimia niin, että voit kokea todellista rakkautta ja löytää elämääsiMoreIhmissuhteet eivät ilmesty elämääsi sattumalta, vaan ne syntyvät ja kehittyvät tiettyjen voimien ja mekanismien vaikutuksesta. Miten voit muuttaa ja ohjata näitä voimia niin, että voit kokea todellista rakkautta ja löytää elämääsi tarkoituksellisuuden ja täyttymyksen tunteen?

Ruediger Schachen edellinen menestysteos Sydänmagneetti kertoi siitä voimasta, jonka vaikutuksesta asiat meille tapahtuvat. Uudessa kirjassaan hän menee askeleen pidemmälle ja opastaa, minkälaisin käytännön toimenpitein saamme aikaan toivomamme muutokset elämässämme ja ihmissuhteissamme. Kirjassa käydään läpi seitsemän oivallusta, jotka antavat selkeän suunnan, auttavat päästämään irti vanhoista, epätoivotuista asioista ja tekevät tilaa todelliselle sitoutumiselle ja rakkaudelle.

Meissä vaikuttavat aina myös niiden ihmisten voimat, joiden kanssa olemme tekemisissä. Sitä voimakkaammin, mitä läheisempiä nämä ihmiset ovat. Vääränlaisissa ihmissuhteissa on vaara kadottaa itsensä ja suuntansa. Ota viisas sydämesi konsultiksesi ja voit tietoisesti suunnata elämäsi ja suhteesi vastaamaan syvimpiä toiveitasi.Enter the sum

Related Archive Books

  1. 03.12.2011Short Stories
  2. 23.03.2015Dates with Destiny


Related Books


Comments

Comments for "Sydämen viisaus":


bikespana.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us